Lager Commerce
 
 
gumbic O nama Kontakti Lager Commerce - lokacije Lager Commerce - lokacije
 
 
gumbici SNR Continental Ruville Corteco eyquem Koyo
NTN Timken
 
 
 
 
 
  lagercommerce na facebooku
skype: lagercommerceid lagercommerceid
PRODAJNI PROGRAM - KNECHT

KNECHT – DIO MAHLE GRUPE

Mahle grupa jedna je od 30 najvećih dobavljača dijelova u automobilskoj industriji. Kao vodeći proizvođač dijelova i komponenata za motore sa unutarnjim izgaranjem Mahle grupa je među prva tri dobavljača dijelova motora te sistema filtracije zraka i tekućine u svijetu.

Više od 43.000 zaposlenih radi u stotinu tvornica i osam istraživačko-razvojnih centara diljem svijeta. U 2009 godini Mahle grupa ostvarila je promet od preko 3,8 milijarde Eura. Bez obzira radi li se o proizvodnji dijelova prve ugradnje ili dijelova namijenjenih tržištu zamjenskih dijelova, proizvedeni dio uvijek je iste kvalitete. Rezultat toga su dijelovi nedvojbene kvalitete, testirani i provjereni sa postojećim ISO i DIN standardima, kao i sa specifikacijama proizvođača automobila.

Brendom KNECHT Mahle grupa nudi kompletan program filtera za GORIVO, ULJE i ZRAK, upotpunjeno sa velikim izborom FILTERA KABINE sa i bez aktivnog ugljena. Budući da Mahle grupa stalno upotpunjava proizvodni program aktualnim novim kataloškim brojevima KNECHT program filtera omogućiti će Vam pokrivanje svih osobnih vozila, kamiona i autobusa, poljoprivrednih, građevinskih i industrijskih strojeva.

AUTOMOBILSKI PROGRAM
Ležajevi za kotače, getribe, diferencijale
filter goriva filter ulja
filter zraka filter kabine
 
 
Studio Imago
Studio Imago